Qui Som

Casa fundada a Barcelona per un equip amb àmplia experiència en el sector de la música, la comunicació i l'audiovisual. Aprofitant les noves possibilitats del mercat i els nous models de negoci, Sones ofereix una cura exhaustiva als artistes i professionals del sector, treballant com a segell discogràfic, promotora de concerts, agència de management i proveïdor de continguts en l'àmbit cultural.

Amb una profunda convicció del valor social i cultural de la música, Sones ha apropat als seus artistes a més de 15 països diferents, i ha ampliat el seu radi d'acció al món de l'educació (minimúsica) i la literatura (Libros de ruido) .

Alguns dels artistes amb els que hem treballat al llarg d'aquests anys són: Albaialeix Aroah Baseball Bill Callahan Carla Bozulich Cass McCombs Dan Deacon Devil Music Ensemble Dirty Beaches Dum Dum Girls Facto Delafé i Las Flores Azules Giulia i Los Tellarini Immaculate Machine Jacuzzi Boys Jolie Holland Kid Congo Powers Laetitia Sadier Le Pianc Los Carradine Love of Everything Lydia Lunch Male Bonding Mice Parade Mick Harvey Mishima Ninetynine Oblivians Oh No! Oh My! Pau Riba i Mil Simonis Pony Bravo Senior i el Cor Brutal Silje Nes Taràntula The Album Leaf The Gories The Lucksmiths The Scientists The Zebras The Zombies Wavves.

Contacte