Night Thoughts

Night Thoughts

Sones- 

055
  • CD
  • LP
26/02/2016

CARLA debuta amb 'Night Thoughts' (Sones, 2016), un disc d'aura nocturna, de synth pop i electrònica fina, suggerent i elegant.
Després dels seus dos primers singles publicats, Let’s burn a forest (autoeditat, 2014) i Lucky One (Sones, 2015), arriba finalment l’esperat llarga durada del projecte musical de la inquieta i polifacètica artista Carla Serrat.

Tot compilant l’arxiu de cançons creades fins a data d’avui, les composicions de 'Night Thoughts' comparteixen una base de sintetitzadors majoritàriment analògics, practicats per Carla, i la pulsió rítmica orgànica del seu germà Toni Serrat. Juntament amb la veu càlida, però a la vegada intensa, i els arranjaments de producció, s’accentuen els paisatges electrònics i evocadors que inspiren referents com Chromatics, Everything But The Girl, James Blake, Lali Puna, The Postal Service i Sade.

Les cançons del primer disc de CARLA tracten la condició personal i l'amor a partir de la introspecció dels propis sentiments -a vegades des d'una perspectiva innocent, d’altres més crua-, i de quan el somni i el desig es converteixen en desengany. A través d’aquests estadis i en clau onírica, les cançons de CARLA exploren la nostàlgia, la malenconia i l'anhel.
'Night Thoughts' és, per tant, un viatge íntim i crepuscular que s’endinsa en el misteri trepidant de la nit. Un debut valent que, lluny de vacil·lar, s’alça en la fosca buscant dreceres de llum.

L'àlbum ha estat produït per Edu Martínez i CARLA i masteritzat pel prestigiós enginyer britànic John Davis (Blur, FKA twigs, Haim, Lana del Rey, entre d'altres reconeguts artistes de primer nivell mundial). 'Night Thouhgts' compta, a més, amb les col·laboracions especials de Núria Graham, Marcel Cavallé i Víctor Partido i ha estat gravat als estudis ACLAM Records de Barcelona.