L'educació

MINIMÚSICA
L'educació

Sones- 

046
  • CD
  • Album Digital
22/04/2014

Després dels discos Els Animals, Els Transports i Els Aliments, minimúsica presenta el quart volum de la seva col·lecció que gira al voltant de L'Educació.

Un disc dedicat a l'educació és un projecte natural dins la col·lecció minimúsica, ja que es tracta d'un tema que ens preocupa des de sempre. De fet, és la nostra raó d'existència. I més concretament és en l'educació músical i artística en la qual intentem, des de fa set anys, aportar quelcom nou que enriqueixi i obri les ments dels més petits.

Els artistes participants en aquest disc se senten plenament compromesos amb aquesta causa. Joan Colomo, Christina Rosenvinge, Refree amb Silvia Pérez Cruz, Candela y Los Supremos, Alondra Bentley, Papa Topo, María Rodés, The Free Fall Band, Miqui Puig, Marlango i Rocío Márquez aporten la seva visió a través de cançons originals creades per l'ocasió i dirigides per la producció de Raül Fernández “Refree”.

Creiem en una educació oberta, integradora, creativa i en constant renovació, ja que els temps canvien depressa i devem adaptar-nos. L'escola, tot i no ser l'únic lloc on s'educa, necessita una profunda renovació. Actualment, al nostre país, la situació és molt precària en aquest sentit. Cada any, les estadístiques i estudis sobre el rendiment escolar ens mostren un panorama desolador.

Tot això, sumat al fet que l'accés gratuït a l'educació és un dret fonamental recollit a la Declaració Universal dels Drets Humans, ens condueix a col·laborar activament amb Amnistia Internacional a través d'aquest disc i destinar a aquesta ONG un percentatge dels beneficis obtinguts.

Per il·lustrar aquest disc, ningú millor que un pare artista, sensibilitzat i compromès com és el cas de Martín Tognola, l'obra del qual ens resultarà familiar com a col·laborador en una infinitat de capçaleres.